Toplotna črpalka

Energetsko učinkovit in okolju prijazen način ogrevanja.

Toplotna črpalka je ogrevalna naprava, ki koristi obnovljive vire energije, in sicer tako, da koristi energijo oz. toploto sonca, ki se je akumulirala v zraku, zemlji ali vodi.

Med drugim toplotna črpalka izkoristi 75 % potrebne energije iz okolja in samo 25 % iz električnega omrežja ter s tem zmanjšuje emisije ogljikovega dioksida (CO2) kar do 60 %, v primerjavi s klasičnimi viri ogrevanja. Na ta način vidno prihranite pri stroških ogrevanja, poleg tega uporabljate okolju prijazno tehnologijo.

Toplotna črpalka je odlična rešitev za: ogrevanje sanitarne vode, ogrevanje prostorov, hlajenje prostorov.

Toplotne črpalke WPL AR, izkoriščajo zunanji zrak kot vir toplotne energije. Skozi vso leto skrbijo, za vaše dobro počutje v vašem domu, saj vas v hladnih zimskih dneh grejejo, poleti pa hladijo. Tako lahko v svojih bivalnih prostorih vedno sproščeno uživate. Črpalke so primerne tako za novogradnje kot tudi za prenovo že obstoječih objektov. Enostavno upravljanje in najnovejša regulacijska tehnika z vgrajenim vmesnikom za internet, vam bo zagotovila preprosto spletno nadzorovanje in upravljanje naprave praktično vedno in povsod.

Povpraševanje

Vas zanimajo naše storitve?

Pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrejšem možnem času.